Mentiuni legale :
Utilizarea informatiilor si a materialelor postate pe acest site este gratuita si neconditionata. Reproducerea materialelor de pe acest site este autorizată, cu menţionarea sursei şi în limitele prevăzute de legislaţia drepturilor de autor.
Continutul site-ului, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Scolii Trifesti. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Administratorul site-ului nu îsi asumă răspunderea pentru consecintele juridice, tehnice si administrative generate de folosirea informatiilor si documentelor si articolelor prezentate pe site.
Scoala nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Conform legii 272/2004, art. 22, copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice şi a vieţii sale intime, private şi familiale.Astfel, nu este permisa sub nici un motiv folosirea de imagini descarcate de pe site-ul Scolii Trifesti in care sa apara copii fara acordul scris al parintilor/reprezentantilor legali.

Legaturi externe :
Acest site contine legaturi externe care permit accesul la site-uri care nu sunt editate de responsabilii site-ului Scolii Trifesti. Prin urmare, Scoala Trifesti nu poate fi considerata responsabila de continutul site-urilor la care utilizatorii au acces plecand de la acest site .

Legaturi catre acest site :
Cu exceptia site-urilor care difuzeaza informatii si/sau continuturi avand un caracter ilegal si/sau cu caracter politic, religios, pornografic, xenofob, puteti crea o legatura catre site-ul Scolii Trifesti.
Webmaster : Alexandru Prodan